Post by phukervepavroy on Mar 5, 2022 2:53:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgi dārgakmeņi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Legend of Runes: Puzzle RPG 2022 version ▞▞▞
Pagaidām ir forši
Labs stāsts un spēles attīstība, taču aizstājvārda iegūšana ir lēna, un to varētu uzlabot.
Legend of Runes: Puzzle RPG RPG wad
Legend of Runes: Puzzle RPG 角色扮演 zyg
Exelet
Nevar atskaņot, inicializācijas kļūda palaišanas laikā
Neievērojama spēle un aizmirstami varoņi. Nekas šajā spēlē neizceļas starp desmitiem citu nestandarta spēļu, piemēram, tai.
Mīlu to
Šai spēlei ir potenciāls, taču, ja vēlaties kādas labas kārtis, noteikti ir jāmaksā, lai uzvarētu. Es saistīju savu kontu par 50 dārgakmeņiem un nekad tos nesaņēmu. Arī turpina mani izmest nestabilā servera dēļ. lol
Lieliska grafika un varoņi
tā ir jautra spēle, kad tā darbojas, bet pārāk bieži avarē ar "nestabila tīkla" kļūdām, it īpaši piesakoties, neatkarīgi no tā, cik stabils ir jūsu tīkls (man jāpieņem, ka "nestabils tīkls" atrodas viņu galā).
Ļoti labi
Legend of Runes: Puzzle RPG Juegos de rol vco
Diezgan laba maza spēle.
Laba spēle
Love it love it love it 😁😁😁😁
Tiešām jauka spēle, ko spēlēt
Legend of Runes: Puzzle RPG રોલ પ્લેઇંગ gwpy
Worm Hunt - Yılan oyunu Aksiyon sov
Spēles ielāde prasa visu laiku, pastāvīgi saņemot nestabilus interneta ziņojumus, kad mans interneta savienojums ir spēcīgs. Esmu mēģinājis notīrīt kešatmiņu, nekas nepalīdz. Es spēlei piešķirtu visas 5 zvaigznes, ja nebūtu vajadzīgs mūžīgs, lai iekļūtu spēlē, un attaisnojumi, piemēram, nestabils internets, pastāvīgi parādītos un izstumtu mani no spēles.
Labojiet to.. es nekur neredzu ani stadiju.. tikai tukšu attēlu, piemēram, darbvirsmu.. notīrīt darbvirsmu...
Intresanta spēle
Laba spēle, bet jums ir jāievieto tulkotāja poga, lai visi zinātu, ko viņi saka.
šī spēle ir jautra
Legend of Runes: Puzzle RPG RPG fjp
Nespēlē kā puzles un pūķi. Meklēšana turpinās :/.
Diezgan labi, pagaidām... drīz redzēsim.
Satriecošs
Без доната тут делать нечего. Играешь слабыми героями с начала. Нормальных персов без доната не получить.
Agrīnas dienas, bet šķiet labi
Daudz jautrības
Pērc šo, pērc to. Tā ir attēlu pārdošana, nevis spēle
Man patīk spēlēt Legend of Runes
Nelejupielādējiet un nespēlējiet šo. Man nekad nav bijis tik daudz spēļu avārijas, dažreiz es varu tikt galā un dažreiz nē. Es nopirku ikmēneša karti par USD 4,99, un tā ir izšķērdība, jo nekad nevaru savākt savus dimantus. Spēle bija laba, un arī grafika, bet tas ir nepatīkami, ja nevarat to izbaudīt
Forši
Jautri.
Tik tālu, labi
Pushjensjdj dhdj baigi labs! Jeñ
Booyah
Forši
Joprojām mācās spēlēt
Pagaidām man patika, bet nesaņēmu dāvanu par to, ka patika FB lapa.
Jautri, bet tas darbojas tikai Wi-Fi tīklā, kas ir nepatīkami, ja man ir neierobežoti dati 😕