Post by phukervepavroy on Mar 5, 2022 3:05:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Call of Antia: Match 3 RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Call of Antia: Match 3 RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати монети ▞▞▞
▞▞▞ Call of Antia: Match 3 RPG 2022 version ▞▞▞
Якщо ви підключитеся до будь-якої іншої гри, наприклад, monster legends, ця гра буде чудовою для широкого кола дій, ця гра справді хвора людина
дуже хороший геймплей. озвучені персонажі також є приємним штрихом у грі
Це була весела та розважальна гра... поки я не придбав новий телефон і не спробував повторно зв’язати свої облікові записи. Я втратив усе. Я радий, що вклав лише трохи грошей. Крім того, це плата за перемогу в грі. Якщо ви не вкладаєте гроші, не очікуйте отримати хороших героїв чи спорядження. Крім того, гра дуже швидко повторюється.
Параша
Досить пристойна гра, чим зайнятися.. хоча я відчуваю, що зараз я стикаюся з зарплатою.. і знижка одного героя майже на сто фунтів є надто смішною.. ви не можете серйозно очікувати, що люди платять 100 фунтів стерлінгів за якогось проклятого пікселі... Ось де ваша гра падає нанівець... ЖАДНІСТЬ... як завжди... Хороша гра, але тепер я знаю, що вигравати треба, мене не турбує... одного дня хтось скаже ftp і насправді знову це має на увазі ... Сподіваюся... жадібний
Клас
Гра має тенденцію зависати прямо в середині бою, що дуже дратує.
мені гра подобається)
Call of Antia: Match 3 RPG የሚና ጨዋታዎች eygo
👍👍👍😆
круто
10 хвилин, щоб відновити 1 енергію, обмежена кількість поповнень, які навіть не вичерпують вашу енергію, можна придбати «поповнювальні» горщики, які дають лише 1 енергію кожен. Поєднуйте високу вартість оновлень і рівнів з низькою виплатою за весь контент. Ви швидко досягаєте точки, коли можете грати протягом години, а потім будете змушені припинити гру, тому що ви нічого не можете зробити до наступного скидання сервера.
Call of Antia: Match 3 RPG Fabularne bofj
Manor Cafe Пъзели nkrj
Call of Antia: Match 3 RPG Hry na hrdiny jua
Мій огляд триває, тому поки що лише 4 зірки. Гра НЕ схожа на рекламу, яку ви бачите. Однак це не є розривом угоди. Однак у ньому хороша графіка та анімація. Геймплей схожий на деякі інші ігри цього жанру. Підвищуйте рівень замку та будівель, отримайте більше ділянок, зробіть це знову. Нічого нового. Тим не менш, вони видають кілька приємних халяв на початку, і все гарно дивитися. Якщо мені все одно сподобається ця гра через 30 днів, я поставлю їй 5 зірок.
Занадто багато «як грати», що заважає грі. Немає можливості вимкнути. Можливо, деяким гравцям потрібна така велика допомога. Але все, що я хотів, це грати в гру. Видалено.
Якщо вам подобається жанр рпг, не грайте в це. Бій є абсолютно випадковим, для ворогів, оскільки вони випадковим чином фокусують ваших героїв, і для вас, оскільки каміння, необхідне для атаки, зазвичай потрапляє в найбільш несприятливе місце. Ви ЗАВЖДИ будете відчувати, що не маєте контролю над полем бою. Можна було б просто ввімкнути повний автомат, що, іммо, здається, що це не головна мета гри. Крім того, це свого роду p2w і, схоже, буде ставати все більше. 1 зірка за мистецтво та історію.
Це гра гача з бойовою системою 3 в ряд. Незважаючи на те, що є багато справ, і це виглядає гарно, будь-який значний прогрес прихований за тоннами валют, які ви повинні повільно перетирати, і платними екранами, але принаймні є деяка різноманітність у грі.
Чудовий звук та анімація, більш заплутана історія, ніж інші ігри для героїв матчу 3. Загалом веселіше, ніж подібні ігри. Все ще така ж гра, заснована на мікротранзакціях і стимулах витрачати знову і знову, але ви все одно можете грати і насолоджуватися абсолютно безкоштовно, якщо ви не конкуруєте з іншими гравцями і просто граєте, щоб отримати задоволення. Після гри більше. На екрані постійно з’являється повідомлення "підключення...", яке припиняє відтворення на 15-20 секунд. Зараз стає важко насолоджуватися грою.
Це хороша гра, але вам потрібно заплатити, якщо ви хочете піднятися або отримати хороших героїв
Найкраща RPG 3 матчу, в яку я грав. Гарний виклик, чудовий художній стиль, веселий ігровий процес, хороший вибір персонажів і різноманітність і напрочуд дійсно захоплююча сюжетна лінія, на відміну від більшості ігор цього жанру, я був приємно здивований. Це може використовувати більше варіантів гри або PvP матчів, і гра буде напевно 5 зірок.це добре зібрано, одна з, якщо не найкраща ігор, у яких я грав у матч 3. справді чудова сюжетна лінія. графіка не потерта. Послідовність бою типова для ігор такого стилю. але історія, що розповідається через голоси персонажів і звороти, не має собі рівних. загалом дуже приємна захоплююча гра. Брово !
Чудова графіка та деякі новизни підвищують цю гру додаткову зірку. Історія досить пристойна, і є кілька дрібних примх та доповнень, які досить круті. Інакше це ще один матч 3 у Puzzle Quest марно з помірною або високою оплатою, щоб виграти модель доходу. Без дрібниць додаткових я б оцінив його на 3 зірки, однак, здається, розробники доклали трохи більше роботи, ніж інші, і я відчуваю, що вони заслуговують на додаткову зірочку.
Моя найбільша претензія до гри – це розклад матчів. Це стало дуже поширеним явищем з гравцями, яким пощастило отримати правильних героїв, щоб стати непереможними, вибираючи слабких героїв з довгими таймерами анімації. Це спонукає інших гравців битися з ними. Команда, що захищається, виграє не завдяки сильнішій команді, а завдяки тому, що матч буде таким тривалим, що захист перемагає за замовчуванням. Це потрібно виправити, зробивши всі анімації однакової довжини, розширивши таймер або повністю виключивши його.
Це весела бійна гра "падіння вгору". Так, ви потрапили в стіну на 90, але ви можете подолати його F2P, якщо вкладете ресурси в зброю та руни, щоб ви могли досягти достатнього прогресу, щоб купити 5-зіркові матеріали в магазині пошани. Але платити набагато швидше.Єдина справжня скарга полягає в тому, як мало шансів заробити нових персонажів, і оскільки ваш список повністю випадковий, ви не можете працювати над будь-яким конкретним персонажем, якого RNGesus не хоче, щоб у вас був.
Одна з найкрасивіших графіків, які я коли-небудь бачив у мобільних іграх. Вони перетворюють гру «3 в ряд» у дивовижну пригодницьку гру, яку ви не можете собі уявити. ТРЕБА ГРАТИ.
Все ще виникають проблеми із завантаженням гри. Я можу добре грати в нього кілька днів, а потім він не завантажиться. Я люблю грати в гру, коли вона завантажується.
Call of Antia: Match 3 RPG રોલ પ્લેઇંગ zuay
Це те, чого ви очікуєте від гри типу головоломки. Постійні вдосконалення. Час реакції керування грою швидше. Я вважаю, що граю в цю гру більше, ніж у свою іншу гру.
Я тільки почав грати в гру, і мені вона дуже подобається з того, що я бачив! Можливо, я неправильно зрозумів гачу, але фактична ціна на дорогоцінні камені, щоб отримати каміння виклику, на перший погляд здається досить високою. До речі, термін дії коду "puzzlelove", який відображається в оголошеннях, закінчився.
У мене таке відчуття, що це стає все гірше і гірше з часом, коли мене захоплюють ці дурні нескінченні анімати!!! наскільки важко відразу збільшити час на всі битви на х2, якщо вони вам так подобаються? Оскільки мій останній негативний відгук, здається, я не можу виграти битву через обмеження часу та безглуздий порядок каменів...так, це непогана гра, це чудова гра, вона досить складна. Мені 40 років, я працюю з SSDI та SSI з обмеженими можливостями. Я намагаюся знайти всі ці ігри, щоб заробити трохи додаткових грошей, щоб я міг принаймні піти в кафе щоб випити чашку кави чи Золотий загон, я випиваю кави та відпочиваю, але ми всі знаємо, що 98% цих ігор і програм вони не люблять платити людям, вони точно не люблять платити нам людям, які мають інвалідність або вийшли на пенсію Ветерани, якщо мені заплатять за цю гру, я буду грати
Мені дуже подобається ця гра. Моя проблема з грою полягає в тому, що отримати деякі предмети, як-от руни, нелегко обробити. Але моя найбільша проблема з цією грою полягає в тому, що щоб отримати ексклюзивну 5-зіркову зброю (яка найкраща зброя для ваших 5-зіркових героїв), вам доведеться витратити гроші. Тепер я не проти витрачати гроші на гру, щоб швидше рухатися вперед, оскільки я не вільний грати в ігри, які мені дуже подобаються, але я не хочу відчувати себе змушеним витрачати гроші, щоб отримати предмет. Усі предмети в грі повинні бути обробними.
Ще одна оплата за гру... Найбільша проблема - це витривалість. Енергія дуже повільно відновлюється, що означає грати раз на день і обмежена приблизно 45 хвилинами. Ви також повинні витрачати гроші, щоб бути конкурентоспроможними. Для серйозних геймерів це марна трата часу. Глибокі кишені можуть допомогти, але не дуже. Ціна пакетів смішна.
Загалом це хороша гра. Мистецтво дивовижне, а ігровий процес приємний. Однак система регенерації енергії досить погана, щоб зіпсувати всю гру. Енергія, яка вам потрібна для гри в одну битву, вимагає 50 хвилин очікування для регенерації. Для рівня боса потрібно 100 хвилин. очікування.
Абсолютно марна трата часу. Жахлива гра. Витратив більше місяця, щоб грати в цю гру, більше 300 викликів і лише один 5-зірковий ⭐ герой. Ви просто застряєте, і ви досягаєте того моменту, коли вам доведеться витрачати реальні гроші, щоб прогресувати, а це приблизно 3 тижні. Нудна сюжетна лінія. Зробіть собі послугу і ніколи не встановлюйте цю гру.
Без брехні, я вважаю, що ця гра наразі чудова. (лише рівень 4) Проте мені подобається, наскільки унікальною є ця ігрова гра на телефоні, на відміну від Puzzles and Dragons або інших матчів-3, які я теж інвестував на багато часу та грошей.
Гарна графіка, гарна сюжетна лінія, досить хороша частота падіння, дуже швидко платіть за перемогу, частота оновлення енергії жахливо повільна. Читаючи деякі ваші відповіді на коментарі про те, що гра оплачується за перемогу, шановні розробники, зупиніть bs, так, події безкоштовні, і нагороди насправді допомагають розвитку королівства, але ви забули згадати, що після певного рівня, якщо ви цього не зробите інвестуйте у свого персонажа, іноді може знадобитися до місяця щоденних ігор для некваліфікованих героїв, щоб фактично пройти 1 лол у зазначених подіях
Дуже гарна гра для гри. Я б напевно попросив усіх своїх друзів завантажити цю гру, особливо якщо ви любите ігри в матч 3, фантазії, будівництво та оновлення. Будь ласка, дайте цій грі шанс.
1 додаткова зірка лише за зображення. Надзвичайна оплата, щоб виграти гру, або ви повинні мати неймовірне терпіння, щоб обробляти тонни матеріалів, необхідних для розвитку героя, зброї, рун та іншого. Сюжет нудний і його можна пропустити. Швидкість падіння героя смішна. Я вклав гроші в гру, але вже шкодую про це.
Геймплей пристойний, художній стиль хороший, озвучка жахлива, але повністю озвучена, що я поважаю. Самоцвіти, здається, отримують трохи повільно, щоб відчувати себе задоволеними, але я грав лише годину, перш ніж це викликало огляд, тому я не впевнений, наскільки ретельною є ця скарга
поки це добре, просто хотілося справедливо, щоб отримати 5-го рівня героям подобається графіка та історія. соромно за те, що потрібно платити, не заперечуйте пару фунтів час від часу, але 5, щоб отримати те, що я хочу. Ні, я вважаю за краще просто заплатити один раз 5 і закінчити там, де тепер усі ігри, здається, не закінчуються. завершено
Поки що це значно покращена версія матчу 3 до E&P, з якої я почав. Після багатьох років гри та ігнорування запитів на покращення спільноти, я думаю, що Call of Antia може зараз стати новим домом. Час покаже, як розробники розвиватимуть гру. Поки що це найкращий матч 3, який я грав. Не заробляйте великих грошей, поки розробники не покажуть, що вони роблять це для спільноти та душі гри.
мені дуже подобається ця гра! Чудова графіка, а сюжет дійсно чудовий 😃
Мені подобається гра, в якій штучний інтелект трохи не працює, і це добре. Я сподіваюся, що вони візьмуть до уваги кілька речей у наступному оновленні: вони зможуть перетворити героїв, які у вас уже є, у корисні речі, як-от спосіб піднятися на цього героя за допомогою кристалів героя цього героя. Просто щось, що я хотів би побачити, і колесо for fourtune було б добре, якби мені не доводилося завжди витрачати звичайні гроші на шанс, але крім мене, ігрові альянси трохи кульгаві, але я можу з цим впоратися
занадто багато рук тримається на початку, це має просто автоматично грати, якщо ви нічого не можете зробити самі.
гарна гра...також має гарну графіку, виглядає як імперії та головоломки, в які я граю більше 3 років... у цій грі також є хороші герої, і їх не так важко підвищити, так тримати, розробник...
Я б поставив йому п’ять зірок, якби не постійні проблеми з підключенням. Пише, що він підключається до Wi-Fi і просто ніколи не завантажується. Мені доводиться постійно перезавантажувати телефон. Це прикро, тому що мені дуже подобається гра, коли вона працює.
Нудно й загальне, як я б найкраще охарактеризував цю погану мобільну грошову яму. Це базовий матч 3 із магазином готівки, азартними іграми гача та системою відновлення енергії. Кожен аспект цього сміттєвого випуску призначений для висмоктування грошей з жодних гравців. Вони ледве зробили гру...
Регенерація енергії при цьому відбувається вкрай повільно, а заклики та ціни на енергію розбивають вас на кожному кроці.Як і в кожному матчі-3, ви користуєтеся примхами RNG, але ця гра, зокрема, дуже погана, оскільки дає вам достатньо, щоб робити ходи. Зазвичай це не проблема, але ваші персонажі отримують пошкодження від ворогів, тому зупинка на 2 або 3 ходу може знищити групу. Крім того, якщо ви збігаєтеся і немає ворога прямо навпроти вас, ви втрачаєте цей хід; це дає вам енергію для ульт, але ви не завдаєте шкоди.
початок не познайомий,побачимо чи не зміниться моя оцінка в майбутньому)
як тільки ви досягнете певного рівня, вам доведеться заплатити за оновлення й рухатися вперед. Я починаю втрачати інтерес, сумний, бо це була чудова гра.
Гарна гра, але для виклику потрібно забагато, нереально, як мало дорогоцінних каменів вони вам дають. Щоб зробити 1 багаторазовий виклик, це 2000 дорогоцінних каменів, але вони дають лише 15 дорогоцінних каменів за одну місію. Наприклад, як ми взагалі маємо викликати? Я не витрачаю гроші на подібну гру, це також дуже прикро, тому що гра дійсно весела.
Звичайна історія. Приємна механіка гри. Поєднання міської забудови з підбором і бійками героїв не є унікальним, але також не поширеним. Ненавиджу ваш низький вихід енергії. Не надто щедрий щодо дорогоцінних каменів, як деякі інші ігри. Через сильних суперників, таких як етап 12-10, ви дуже скоро потрапите в свою стіну в кампанії. Потім почніть шліфувати, щоб підвищити рівень своїх героїв. Крім того, оновлення міста забирає багато часу так швидко. Робити не так багато, і через деякий час буде видалено. Якщо ви змагаєтесь, це гра p2w.
Круто
Гра в порядку, але нічого особливого, моя головна претензія полягає в тому, що вона абсурдно мала шанси отримати 5-зіркових героїв. Поки що отримав лише 1, отримав досить багато 4-зіркових героїв. Не дуже допомагає те, що практично не існує іншого способу отримати 5-зіркових героїв.